Integration mot Dynamics 365 och Azure

Blue Integrator är en integrationsmotor som är mycket flexibel. Blue Integrator har färdigt stöd för integration med Dynamics 365 for Operations i molnet Azure.

Varför använda Blue Integrator?

Som jag tidigare skrev är Blue Integrator mycket flexibel. Det finns som sagt färdigt stöd för Dynamics 365 och Azure. De konsulter som jobbar med Blue integrator har all nödvändig kunskap. De har kompetens i kommunikation mot Azure AD och förståelse för hur AX är uppbyggd. De har också djupare förståelse hur Json och XML fungerar i restanrop.

Så jobbar du med Dynamics 365 är Blue Integrator ett bra val av integrationsmotor.

Vad är Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 är en produktlinje av intelligenta affärsapplikationer för företags resursplanering och kundrelationshantering från Microsoft. Dynamics 365 består av olika appar som fungerar tillsammans.

Vad är Azure?

Azure är en molnplattform från Microsoft. Azure är en flexibel tjänst som stöder alla operativsystem. Du kan använda dig av olika programmeringsspråk, från C# till Java, samt en rad verktyg så som SQL Server och Oracle.

Eftersom Blue Integrator har färdigt stöd för integration mod Dynamics 365 och Azure så går det enkelt att göra en systemintegration. Att Blue Integrator dessutom har riktigt vassa konsulter som fixar integrationen gör ju inte valet av integrationsmotor så svårt.